×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Dessa 16 gör upp om den fjärde finalplatsen

1
Imorgon är det dags för veckofinal i Philips OneBlade Cup och veckans finallag är klara. Denna veckan ser vi flera lag som är inne på sitt andra eller tredje försök att nå final.
I tisdagens kval hade vi Kinetic som återigen tog hem sitt kval, dock med mindre marginal än tidigare. Vi såg också Fragleague laget Who Are You som inte lyckades nå kvalplats utan fick se sig slagna av Blodpung med drygt 50 poäng. Torsdagens kval var det Valhalla Vikings som krossade allt motstånd och slutade med 400 poängs övertag mot närmsta lag i form av Slussfors Gaming.

Lördagens sändning startar som vanligt 12.00 och det är en bäst av fem på Erangel som gäller. Sändningsteamet består av Luke "Saiint" Rogers och Kye Colquhoun som kommer leda oss igenom hela veckofinalen. Följ all action på Fragbites egna twitchkanal https://www.twitch.tv/fragbite.

Dessa 16 lag gör upp om den fjärde finalplatsen:
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..