×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Kanada

Shroud bannad från PUBG — för andra gången

2
Under natten till idag har Michael "Shroud" Grzesiek blivit bannad från PUBGs testserver. Bannen kommer efter att Shroud samarbetade med spelare utanför hans lag, något som inte är tillåtet.
Michael "shroud" Grzesiek. som är en välkänd före detta CS-spelare för Cloud9 har blivit bannad från PLAYERUNKOWN'S BATTLEGROUNDS testserver efter att ha samarbetat med spelare som streamsnipeat honom. Shroud blev omringad av ca 10 spelare som följde efter honom och skyddade honom från andra spelare. Detta räknades som samarbete med andra spelare, något som inte är tillåtet, därav bannen.


Klipp där Shroud förklarar varför han blivit bannad

Shroud, som gick över till att streama på heltid i april förra året har tidigare blivit bannad från PUBG efter att ha spelat med fuskare och då blivit avstängd i en månad. Kanadensaren kommer vara bannad i sex dagar, fram till och med den fjärde februari. Bannen påverkar dock bara hans spel på testservern och inte på live servern.

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..