×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Vikingz säkrar sin plats i finalen efter storspel

1
Vikingz har säkrat sin finalplats efter vinst i lördagens veckofinal. Who Are You kämpade på i sista rundan men det var inte tillräckligt och danskarna får försöka igen denna veckan.
Thomas "Psybone" Pastwa och hans danska vikingar visade sig vara det starkaste laget i lördagens veckofinal och efter att ha slagit ut deras landsmän i Who Are You med ca 300 poäng så har de nu säkrat sin plats i finalen av Philips OneBlade Cup. Efter tre kartor var det fortfarande jämnt i toppen, Vikingz hade endast en ledning på 200 poäng över närmsta laget i form av uMx Gaming. I den fjärde rundan drog de dock ifrån rejält, med en vinst och 8 frags tog de en 700 poängs ledning mot tidigare nämnda uMx Gaming som hade en riktig kass runda där de inte plockade ett enda poäng.

Trots en stark uppvisning av Who Are You i den sista rundan räckte det inte hela vägen och Vikingz tog hem den tredje finalplatsen i Philips OneBlade Cup. Denna veckans kval börjar som vanligt imorgon 19.00 .och tisdagens kval är redan fullt men det finns fortfarande några platser kvar på torsdag. Så om du och ditt lag ännu inte anmält er så är det hög tid nu för er chans att slåss om en prispott på hela 50 000 kronor!


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..