×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Tredje kvalplatsen står på spel i dagens veckofinal

1
12.00 startar veckofinalen i Philips OneBlade Cup där lagen gör upp om vem som tar den tredje finalplatsen från det öppna kvalet. De som tar sig till finalen spelar mot åtta andra från det öppna kvalet samt åtta lag från den högsta divisionen av Fragleague.
I tisdagens kval hade vi kärt återbesök av lag som spelade i högsta divisionen av Fragleague i form av Who Are You och Vikingz. Båda lagen kvalade in till veckans final genom att placera sig två respektive trea. Laget som tog hem förstaplatsen från tisdagens kval var T3H Esports som vi har sett i tidigare veckofinaler där de ännu inte lyckats kamma hem en finalplats. Torsdagens kval bjöd på relativt jämnt spel och inte något lag som dominerade som vi har sett i tidigare veckor. De som tog hem totalsegern var Legit Gaming med 1472 poäg, strax under 300 poäng mer än Where Team.

Sändningsteamet för lördagens veckofinal får nytt blod i och med att Luke "Saiint" Rogers kommer in som kommentator istället för Kye Colquhoun som kommer sköta produktionen. Saiint görs sällskap av Talha Khan Pirzada, sändningen startar samma tid som de tidigare sändningarna vilket är 12.00 CET, allt sänds på Fragbites egna twitchkanal, https://www.twitch.tv/fragbite.


Dessa 16 lag tävlar om den tredje finalplatsen:
Legit Gaming
Where Team
Exquisite Northern4
uMx Gaming
Endzone Academy
How2Play
mitt E prick
YMCA eSports
T3H Esports
Who Are You
Vikingz
SADBOY$
Team Revolution
Valhalla Vikings
lilla kanalen
karinarecords


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..