×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Europa

PCL-kvalen över — dessa svenskar ser vi spela i fas ett

1
De västeuropeiska kvalen för PCL är nu över och bland de lagen som tagit sig vidare ser vi en hel del bekanta namn från Fragleague blandat med några svenskar. Totalt kommer vi se fem svenskar spela i fas ett av PCL
I grupp A som spelades i måndags där vi såg Quickmath som trots de placerade sig åtta fick en plats då Team Lucid hade spelare under åldersgränsen och blev därmed diskvalificerade. Därför får Quickmath som placerade sig åtta den platsen. Edvin "Xinssan" Granström som spelade för Dreamcity i Fragleagues första säsong kvalade in sig med Riddle Esports.

Det gick inte som DaMighty hoppats på då de fick se sig själva åka ut på en elfteplats. Desto bättre gick det för Elgiganten Gaming med svenska Simon "dEAGZ" Dahlström och Tim "Ztarz" Vester i spetsen som knep sjundeplatsen med 70 poäng tillgodo. Det återstår kval för både Östeuropa och Mellanöstern/Afrika som har sju respektive sex platser på spel. Förutom dessa tre svenskar har vi Marcus "Maccandark" Hellström och Adrian "Haxete" Blom som båda redan är kvalade efter att ha placerat sig 11-16 under offline-kvalet till PEL.


Artikelbild: PUBG Corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..