×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Penta Sports går skilda vägar med sitt PUBG lag

1
Efter att ha representerat Penta Sports går kvartetten tillbaka till att spela under namnet Exalt Gaming. Laget som kom tvåa under PEL kvalen och därmed säkrade en plats i den Europeiska proffsligan står nu utan organisation.
Tyskarna bevisade under PEL kvalet att de hör hemma bland den absoluta eliten i Europa efter de placerade sig på en andraplats och därmed en plats i fas ett av PEL (PUBG Europe League). Under sin tid i PENTA Sports har de vunnit OMEN Trophy 2018, en tolfteplats i OGA PUBG PIT Invitational och den tidigare nämnda andraplatsen i PEL.

De går nu tillbaka till att spela under samma namn de hade innan PENTA plockade upp dem i mitten av april. Innan deras tid i PENTA hade de enbart spelat i diverse online ligor samt turneringar. Om en annan organisation plockar upp dem eller om de fortsätter spela under Exalt namnet är ännu oklart.


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..