×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Penta Sports går skilda vägar med sitt PUBG lag

1
Efter att ha representerat Penta Sports går kvartetten tillbaka till att spela under namnet Exalt Gaming. Laget som kom tvåa under PEL kvalen och därmed säkrade en plats i den Europeiska proffsligan står nu utan organisation.
Tyskarna bevisade under PEL kvalet att de hör hemma bland den absoluta eliten i Europa efter de placerade sig på en andraplats och därmed en plats i fas ett av PEL (PUBG Europe League). Under sin tid i PENTA Sports har de vunnit OMEN Trophy 2018, en tolfteplats i OGA PUBG PIT Invitational och den tidigare nämnda andraplatsen i PEL.

De går nu tillbaka till att spela under samma namn de hade innan PENTA plockade upp dem i mitten av april. Innan deras tid i PENTA hade de enbart spelat i diverse online ligor samt turneringar. Om en annan organisation plockar upp dem eller om de fortsätter spela under Exalt namnet är ännu oklart.


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..