×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

Littlegeneral23 & cholfie vinner Ninjat PUBG duo turnering

1
Ninjat Winter 2019, årets första LAN är över och vinsten i duo turneringen i Playerunkonwn's Battlegrounds går till Littlegeneral23 och cholfie. De kammade hem vinsten efter konsekvent och strategiskt spel.
Helgens LAN i Ystad är över och de som gick segrande ur duo turneringen i PUBG är Villiam "Littlegeneral23" Mårtensson och Elliot "Cholfie" Ahlström som kammar hem varsin ny Xtrfy mus och 10 000 kronor att dela på. Turneringen spelades över tre kartor med två omgångar på Erangel och en på Miramar. Den första kartan tog oss till södra Gerogopol och området nedanför berget. Från sin position bland containrarna kunde ApTurk och karlzz03n plocka på sig några frags och var sedan i en utmärkt position som de förbättrade med bra rotationer i följande cirklar. Till slut stod de även som segrare i den första kartan med fem frags.

Andra kartan var Miramar med spel öster om El Azahar något som passade Littlegeneral23 och cholfie perfekt som plockade hem hela 9 frags och en kartvinst och inför sista kartan gick de in med en ledning på 450 poäng, hela 125 poäng över närmsta duett. Sista kartan avgjordes på fälten sydöst om Gatka trots en sjätte placering och endast 3 frags kunde de ta hem förstaplatsen med 60 poäng tillgodo mot andraplatstagarna Alexander "Goalicke" Nilsson och Nils "eX1o" Jönsson Dahlgren .Prisfördelning


1. Villiam "Littlegeneral23" Mårtensson och Elliot "Cholfie" Ahlström — 10 000 kr & 2x Xtrfy M2

2. Alexander "Goalicke" Nilsson och Nils "eX1o" Jönsson Dahlgren — 2x Xtrfy GP1 XL

3. Samuel "BammeSamme" Hansson och Albin "Rock_goal_it" Nilsson — 2x Xtrfy SC1 USBAd
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..