×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

12 professionella spelare bannade från PUBG

2
Efter julens bannvåg gick nu PUBG corporation ut med hur det påverkar bland annat de europeiska spelarna som fastnade i nätet. De påverkade spelarna får antingen en 2 eller 3 års ban från tävlingsinriktad PUBG.
Efter ett par veckors tystnad efter julens bannvåg kommer nu ett uttalande från PUBG corporation där de har bekräftat att de tolv europeiska spelarna som fastnade i nätet har använt tredjeparts program för att få övertag i antingen publika eller turneringsmatcher. Spelarna som har använt fusk i i enbart publika matcher får en två års ban medan de som har använt det i officiella matcher får en tre års ban. Två lagkamrater som visste om att deras lagkamrater använde fusk i officiella matcher får även de en treårs ban.

Med dessa bans tillkommer även nya regler där professionella spelare som blir bannade på grund av otillåtna program i publika matcher kommer bli avstängda från turneringar i minst ett år, upp till livstid. Om spelare använder sig av otillåtna program i officiella matcher höjs minimistraffet till tre år. Organisationer med vetskap om detta beteende kommer få samma avstängning. För alla framtida tävlingar som PUBG corporation anordnar kommer det vara obligatoriskt för alla spelare att gå igenom en bakgrundskontroll.

Med dessa avstängningar kommer Sans Domicile Fixe förlora sin plats i PEL: Contenders. Både Pittsburgh Knights och Red Diamonds får behålla sina platser i PEL om de gör sig av med de avstängda spelarna.

Följande spelarna får en tvåårs ban till följd av de har använt sig av fusk i publika matcher:
Can "TEXQS" Ozdemir
Aleksandr "S1d" Sidorov
Vladimir "BknSmitty" Patricio Venegas Becerra
"Avalon"

Följande spelare får en treårs ban till följd av de använt sig av fusk i officiella matcher:
Americo "PAPAYA" Andres Quintero Barrientos
Tomáš "swalker" Marek
Daniel "zuppaa " Secký
"Houlow"
"sezk0"
"Cabecao"


Följande spelare får en treårsban till följd av de hade vetskap om att deras lagmedlemmar använde fusk i officiella matcher:
Nicolas "THZ" Debytere
"M_Steph"


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..