×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

USA

Fyra lag ute ur Proleague efter julens bannvåg

1
Efter julens massiva bannvåg åker fyra lag där spelare blivit påkomna att fuska ut ur National PUBG League (Nordamerikas svar på PEL). Detta gick PUBG corporation ut med under nyårsafton.
Strax innan jul skickades en massiv bannvåg ut där flera proffsspelare fick smaka på hammaren. Detta precis efter flera av dem kvalat in till sina respektive regioners proffsliga. I ett pressmeddelande under nyårsnatten gick PUBG corporation ut med att fyra lag ur försäsongs turneringen i Nordamerika nu blivit diskvalificerade efter att en eller flera spelare från dessa fyra lagen blivit påkomna med att ha fuskat. Lagen som blivit diskvalificerade är Almost, Death Row, Reapers och Totality.

Dessa fyra lag ersätts av de följande fyra med högst antal poäng över alla grupperna i fas tre av kvalet. Detta betyder att det är följande lag som ersätter: PlayerOne Esports, Yellow Pyke Gaming, ReinvenT och GGWP. Preseason turneringen drar igång på måndag med totalt 32 lag fördelade över fyra grupper och 100 000 dollar i prispott (ca 900 000 kronor) samt plats i fas ett av NPL.

I pressmeddelandet finns det även info om formatet för turneringen, något som jag kommer gå närmare in på i en tittarguide. Pressmeddelandet som helhet går att läsa här.


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..