×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

ACON

Team Unique går om Faze Clan efter dag två

1
En dag och fem rundor återstår av GLL säsong tre finalen, efter dag två ser vi CIS-laget Team Unique gå förbi Faze Clan. Till dagens fem sista matcher har rysk-ukrainska laget cirka 200 poäng tillgodo.
Fredagen bjöd på två rundor på Erangel följt av tre på Miramar, i dagens öppningsmatch på Erangel var det återigen Pittsburgh Knights som tog hem vinsten efter en utmärkt push mot Faze Clan i slutet av dagens första match. De var tätt följda av både Eunited och Faze Clan, trots Eunited placerade sig tvåa fick Faze mer poäng.Andra rundan åkte alla topplag förutom CIS-lagen Team Unique och Red Diamonds ut innan topp fem, de förstnämnda slutade tvåa efter norrmännen i Beşiktaş Esports som tog hem sin första vinst med hela 15 frags.

Med de två rundorna på Erangel avklarade var det nu dags för Miramar. Här såg vi favoriterna i Faze åka ut på en 16:e plats detta i kombination med att Team Unique placerade sig trea visade sig vara avgörande för dagens poängställning. Ett annat lag som det inte har gått särskilt bra för är finnarna i Excelerate Gaming som denna gång åkte ut på en 15:e plats. Den som vann dagens första Miramar match var jänkarna i Why Tempt Fate tack vare mycket hjälp av eUniteds stjärna Jaden "Vegas" James.

Dagens näst sista runda var det återigen Optic med bäst position och trots att alla topp tre lagen hade alla fyra spelare vid liv tog de hem deras andra kyckling för dagen och är turneringens andra lag att ta hem två vinster. I den sista rundan för dagen åkte Faze återigen ut tidigt på en niondeplats samtidigt, detta samtidigt som Team Unique hade en ytterligare bra runda som slutade med en vinst för CIS-laget. Nedanför dem var det bara Amerikanska lag och 17-åriga Vegas från Eunited stod återigen för en monsterinsats. I totalställningen är dagens stora vinnare Team Unique, Optic gaming och Eunited, dagens förlorare är Excelerate och Team Liquid som sjunker från en tredje respektive fjärdeplats till tolfte respektive elfteplats.


Resultat efter två dagars spel

1. Team Unique3086p
2. Faze Clan2894p
3. Why Tempt Fate2620p
4. Eunited2342p
5. Red Diamonds2248p
6. Pittsburgh Knights2170p
7. Team EnVyUs2162p
8. Avangar2092p
9. Beşiktaş Esports1990p
10. Digital Athletics1782p
11. Team Liquid1760p
12. Excelerate Gaming1754p
13. Ninjas in Pyjamas1698p
14. Elgiganten Gaming1194p
15. Shoot To Kill1192p
16. Wildcard Gaming828p

Artikelbild: GLL

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..