×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Vinterkartan Vikendi släppt på testservern

1
Under förmiddagen lanserades en ny vinterkarta i PUBG vid namn Vikendi, med den kommer även ett nytt vapen 5.56 vapen, G36C och en snöskoter som båda är unika för den nya kartan.
Den nya kartan Vikendi mäter 6x6 km, för jämförelse mäter Sanhok 4x4 km och Erangel/Miramar 8x8 km. På Vikendi kommer level 3 hjälmar att finnas tillgängliga i världen samt kommer det finnas mer av både level 3 västar och rökgranater. Med den nya kartan introduceras en snöskoter, snöskotern är enklare att köra över snö och is än andra fordon men är svårare att köra över annan terräng. Den har plats för två spelare precis som mopeden från Sanhok och den vanliga motorcykeln som går att hitta på alla kartor.

Ett nytt vapen introduceras också, vapnet är G36C använder sig av 5.56 ammunition och har plats för alla tillägg förutom ett stock, G36C är exklusivt för Vikendi. Om tre dagar (10/12) kommer det även komma ändringar till fallskärmen som är ämnade till att ge spelaren ökad kontroll över både fallskärmen och när man faller fritt. Förutom dessa saker ändras även redzone och replaysystemet. Patchnotes i sin helhet finns tillgängliga här.
Ad
Philips OneBlade

100 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 100 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..