×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Faze Clan i ledning efter första dagens matcher

1
Faze Clan med David "Fuzzface" Tillberg Persson i spetsen står som ledare efter första dagens spel av GLL säsong tre finalerna. I toppen hittar vi framförallt EU/CIS lag med det närmsta Amerikanska lag i Eunited på en sjundeplats.
Dagen började med två rundor på Miramar, den första kartan var det Pittsburgh Knights hade bland de sämsta utgångsläget av alla lag. De fick dock hjälp av cirkeln som centrerade runt dem om och om igen. Från sin position i cirkeln som blev given till dem kunde de plocka av spelare efter spelare och när dammet väl la sig stod det tre riddare kvar mot Mikhail "azverin_" Naumenko och Miro "Rustamar" Ruotsi. Till slut var det Knights som stod som vinnare med hela 15 frags.

Andra rundan på Miramar var en väldigt speciell runda, cirkeln rörde sig nämligen till öarna på den östra sidan av kartan. Detta tvingade lagen till att hitta båtar, simma eller stanna kvar på fastlandet och försöka få så många spelare som möjligt innan de dör av blå. Lagen som lyckades ta sig till öarna fick trängas och i slutändan stod Red Diamonds som segrare.

Efter två rundor på Miramar var det dags för tre på Erangel. Den första av dessa rundor gav oss en nordlig cirkel vilket passade Faze Clan utomordentligt. Med totalt 11 spelare kvar var de det enda laget med fyra vid liv kunde det till slut ta hem kycklingen med 12 frags, Excelerate hade även de en bra runda och de slutade tvåa med en frag mindre än Faze Clan.

Näst sista rundan såg det ut som Faze skulle upprepa förra rundans vinst efter de plockade upp frag efter frag men de åkte ut på en femteplats men tack vare deras 15 frags så slutade de tvåa poängmässigt. De som tog hem rundan var Team Unique som tog en bra position i stenbrottet och kunde med den ta hem deras första vinst. Dagens sista runda tog oss till Pochinki och som det brukar bli när det slutar i städer var det många lag kvar även med en väldigt liten cirkel. I slutändan av kaoset var det Eunited och Team Unique men med Jaden "Vegas" James på AWM kunde inte CIS laget ta en andra vinst utan det blev amerikanarna i Eunited som tog hem Amerikas första vinst i turneringen.Poängställning efter dag 1:
1. Faze Clan1686p
2. Team Unique1602p
3. Excelerate Gaming1234p
4. Team Liquid1228p
5. Pittsburgh Knights1118p
6. Digital Athletics1084p
7. Eunited1080p
8. Red Diamonds1056p
9. Avangar990p
10. Why Tempt Fate982p
11. Beşiktaş Esports848p
12. Ninjas in Pyjamas832p
13. Team EnVyUs820p
14. Shoot To Kill526p
15. Wildcard Gaming494p
16. Elgiganten Gaming294p

Artikelbild: Starladder
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..