×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Dreamcity plockar upp fredzw0w och p4tr1c

1
Med säsong ett av Fragleague bakom oss sker det återigen förändringar bland de deltagande lagen, denna gång är det Dreamcity som plockar upp Fredrik "fredzw0w" Lindahl och Patric "p4tr1c" Frölander som tidigare spelade för 556 Mafia.
Dreamcity som placerade sig åtta i första säsongen av Fragleague har plockat upp Fredrik "fredzw0w" Lindahl och Patric "p4tr1c" Frölander som tidigare spelade i 556 Mafia spelarna som de ersätter är Anand "Anando" Olofsson och Adrian "soldado" Celis Granefelt, Anando kommer dock i fortsättningen agera ersättare vid behov. Anledningen till bytet är bristande resultat i bland annat Pro League kvalet.

Lagkaptenen Joakim "NHSofd00m" Danielsson hade följande att säga om bytet:
Due to a period of bad performances and results far from our own expectations, we've united and on friendly terms decided to partways with Soldado. By adding the experience and firepower from players like Patric & Fredz we're aiming to hit higher level of competetive games. We won't rise unnoticed.

Det som ligger i framtiden för Dreamcity är Contender League kval och nästa säsong av Fragleague, med ändringarna hoppas de nå sin nästa nivå i PUBG och resultat som de inte nått hittills. Nästa gång vi ser grabbarna är i tidigare nämnda Contender League kvalet och uppföljande säsong av Fragleague.


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..