×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

ACON

556 Mafia splittras — Twite och KlubbaDeluxe för unga för Pro League

2
Efter en tredjeplacering i Fragleague splittras nu 556 Mafia i två delar, KlubbaDeluxe och Twite88 fortsätter att spela under 556 Mafia och letar nu nya lagkamrater samtidigt som p4tric och fredzw0w letar ett nytt hem.
Dagen efter sista rundan av Fragleague spelades väljer nu 556 Mafia att dela sig i två, spelarna som är kvar i mafian är Felix "KlubbaDeluxe" Carlsson och Alexander "Twite88" Djerf medan Fredrik "fredzw0w" Lindahl och Patric "p4tr1c" Frölander söker ett nytt hem. Anledningen till delningen är ökade ålderskrav i en hel del turneringar och de kvarvarande medlemmarna i 556 Mafia är under 18 vilket har skapat logistiska hinder för kvartetten.

I ett uttalande till Fragbite säger KlubbaDeluxe;
"Eftersom jag och Twite inte är 18+ och proleague med flera har 18års gräns på sina turneringar så valde dem att gå vidare och leta nya lagkamrater, vi kom också överens att Jag och Twite kommer få platsen i säsong 2 av Fragleague. Vi är fortfarande vänner utan de är bara vår ålder som är anledningen till att vi splittrades."
Vi kommer alltså få se nya ansikten i 556 Mafia till nästa säsong av Fragleague, laget plockade hem en tredjeplacering under den första säsongen av Fragleague. De letar i dagsläget nya hungriga spelare att fylla ut laget med, om du är under 18 och svensk kan den som är intresserad höra av sig till KlubbaDeluxe#9033 på discord.


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..