×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Norge

Aitzy nu en permanent del av Faze Clan

1
Norrmannen Ludvik "Aitzy" Jahnsen har agerat inhoppare sedan mitten av september, nu strax två månader och tre turneringar senare blir han en ordinarie spelare i laget. Hans första turnering som en fast del av Faze Clan blir under GLL finalerna i början av december.
Den 12 september var dagen då Ludvik "Aitzy" Jahnsen först agerade inhoppare för Faze Clans Playerunkown's Battlegroundslag. Nu, strax två månader senare har han fått en permanent plats i laget. Under Aitzys tid som inhoppare vann Faze Clan OGA PUBG PIT Invitational S2, kom två i PGL PUBG Fall Invitational och nu senast en tredjeplacering i tredje säsongen av GLL och därmed kvalade in till finalen som spelas i början av december. Den första turneringen vi ser Aitzy spela som fullvärdig medlem i Faze Clan är de tidigare nämnda GLL-finalerna.

Norrmannen var tidigare spelare för Method som han tillsammans med lyckades etablera sig som ett av de bästa lagen i Europa. Detta genom ett gäng placeringar kring 4-8 på turneringar såsom säsong två av både GLL och Starseries i-League.


Faze Clan

Artikelbild: Starladder
Ad
Philips OneBlade

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..