×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Finalerna i GLL säsong tre närmar sig — sex svenskar på plats

2
Strax över tre veckor återstår tills finalerna i GLL säsong tre avgörs i Stockholm, på plats har vi inte mindre än sex stycken svenskar samt Ninjas in Pyjamas nyförvärvade lag.
Sex veckors spel är över och vi har finalisterna till säsong tre finalerna av GLL klara. Strax över tre veckor återstår tills finalerna går av stapeln i Stockholm, där lagen slåss om totalt 100 000 dollar (ca 900 000 svenska kronor). Finalerna består av femton rundor, åtta spelas på Erangel och sju på Miramar, dessa 15 rundor är uppdelade på tre dagar. Bland de deltagande lagen ser vi bland annat tvåorna från föregående säsong Pittsburgh Knights som överraskande lyckades kvala in efter en monstruös insats av Carl "Draedon" Birgersson på den näst sista kartan där han ensam kvar lyckades ta Knights till en andra placering, de följde upp det med en vinst på den sista kartan samtidigt som Team 3DMAX åkte ut på en 15:e plats, kombinationen gjorde att Knights tog den sista kvalplatsen från Europa med endast 31 poäng till godo.

Förutom Knights har vi även svenskt deltagande i form av Elgiganten Gaming som kvalade in efter att ha placerat sig 6:a totalt. Ninjas in Pyjamas kvalade också in till finalerna med sitt nyförvärvade lag efter att de placerade sig 2:a. Den sista svensken som kvalat in till finalerna är Faze Clans David "Fuzzface" Tillberg Persson som med Faze tar sig till Stockholm efter de placerade sig 3:a. Finalerna går av stapeln den 6:e december och spelas fram till och med den 8:e.


Lagen som kvalat in är följande:

Wildcard Gaming (NA)
Why Tempt Fate (NA)
Shoot To Kill (NA)
Team EnVyUs (NA)
Eunited (NA)
Digital Athletics (NA)
Serejka Pomogai (CIS/Turkiet)
Avangar (CIS/Turkiet)
Team Unique (CIS/Turkiet)
Team Liquid (EU)
Ninjas in Pyjamas (EU)
Faze Clan (EU)
Beşiktaş Esports (EU)
Excelerate Gaming (EU)
Elgiganten Gaming (EU)
Pittsburgh Knights (EU)

Artikelbild: https://twitter.com/mahlonwhite_
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..