×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

PUBG Corporation blickar framåt — roadmap för 2019 släppt

1
Årsskiftet närmar sig och därmed också PUBG Corporations proffsligor, nu får vi mer info kring hur det kommer fungera rent praktiskt under nästa år.
Tidigare i veckan gick PUBG corporation ut med en mer detaljerad plan för 2019. Som det tidigare har nämnts kommer det finnas nio regioner som har sin egna proffsdivision. Dessa regioner är Nordamerika, Europa, Korea, Kina, Japan, Taipei/Hong Kong/Macao, Sydostasien, Latinamerika och Oceanien. De tre sista regionerna kommer ej ha ett liga format utan en serie turneringar under samma period. Säsongen kommer vara indelad i tre faser, den första fasen börjar i januari och slutar i mars, andra fasen mellan maj och juni och den tredje fasen mellan augusti och oktober. Under pauserna mellan faserna kommer det arrangeras olika globala events som för samman de olika regionernas topplag. Mellan fas två och tre kommer det arrangeras ett världsmästerskap med en prissumma på åtminstone två miljoner dollar (ca 18 miljoner svenska kronor).Med dessa ligor och turneringar kommer det även införas universala regler och inställningar för matcherna som alla regioner kommer spela efter. Vad som nämns hittills är att det kommer vara 16 lag på antingen Erangel eller Miramar och det kommer vara förstapersons läge. Poängsystemet kommer också standardiseras över alla regioner.


Artikelbild: https://www.reddit.com/user/Azure_Skies
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..