×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Finland

Excelerate Gaming plockar upp o1ne

1
Den finländska fyran har spelat under namnet o1ne sedan början av Augusti har blivit upplockade av den Amerikanska organisationen Excelerate Gaming.
Den finska kvarteten har spelat tillsammans sedan början av augusti under namnet o1ne, tillsammans har de visat att de hör hemma bland eliten i Europa och de är för närvarande nia i Fragleague och innehar en fjärdeplacering i GLL säsong tre med en runda kvar att spela. Med den placeringen är de garanterade en plats i GLL finalerna senare i år. Deras debut under den nya organisationen skedde igår kväll i Curse Trials kvalet där de placerade sig på en åttondeplats och tog sig vidare till finalen som spelas idag 19.00.

De två spelare som utmärker sig över de andra när det kommer till prestationer i PUBG är Aki "TRYFFELI" Minkkinen och Miro "Rustamar" Ruotsi. TRYFFELI var med och vann Nations cup i Juli när han spelade för Finland och kom på en andra plats i den första säsongen av GLL. Rustamar spelade tidigare för Wind and Rain under början av detta året, deras framgångar var dock begränsade till enstaka omgångar av turneringar.

"We're happy to finally announce our new home. We took the past few months slowly and talked with a few different organizations and tried evaluate our options. We believe that in the end we chose right organization for us. We're excited to to represent the Excelerate colors within competitive PUBG.

You can see us excel in upcoming Global Loot League Season 3 Grand Finals, Fragleague and the PUBG Europe League closed qualifiers in December.

#JustExcel", säger lagkaptenen miikaz i ett pressmeddelande till Fragbite.
Artikelbild: PUBG Corporation


Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..