×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Europa

NiP återvänder till PUBG

1
Ninjas in Pyjamas är tillbaka med en ny lina efter de släppte det förra laget för en vecka sedan. De nya ninjorna har tidigare setts spela under Welcome To South Georgo.
En vecka har gått sedan Ninjas in Pyjamas släppte sin förra Playerunkown's Battlegrounds lina och de är nu tillbaka med ett nytt lag som enligt NiP själva är mer i linje med deras egna standard. De nya ninjorna har setts spela under taggen Welcome To South Georgo (WTSG) efter de stått utan organisation sedan mitten av juni då de lämnade Kinguin.

Justin "MiracU" McNally som själv är ett fan sedan länge är exalterad över att de nu hittat ett hem i NiP, en organisation av och för legender. Efter att de har spelat under WTSG under en längre tid och kämpat för att hitta rätt uppsättning av spelare är han nu glad och förväntansfull att bygga en egen historia under NiP med målet att ta organisationen till nya höjder inom PUBG. Laget har redan haft stor framgång, nu senast under PGI (PUBG Global Invitational) tog de hem tredjeplats i både FPP delen och TPP delen av turneringen. Med dessa placeringar visade laget att de hör hemma bland den absoluta eliten. Deras första debuten under NiP loggan blir om en knapp vecka i säsong tre av GLL.

Laurynas "Gaxy" Rudys
Justin "MiracU" McNally
Laurynas "Nbslol" Kisielius
Alex "vard" Gouge
Sverige Martin dohfOs Lundén (coach)
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..