×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Ranksystem införs med ny Playerunkown's Battlegrounds-uppdatering

1
I den senaste uppdateringen till testservern införs ett nytt ranksystem som ska ersätta det gamla poängbaserade. Det kommer även en ny hjulmeny till granater och healing.
I uppdateringen som redan är ute på testserven kommer det efterlängtade ranksystemet som många har önskat. Systemet är uppdelat i åtta nivåer där den lägsta är bronze och den högsta är grandmaster. För att få sin rank krävs det först att man spelar tio matcher. Ranksystemet baseras på poäng precis som det förra men nu blir man tilldelad en titel baserad på sina poäng.

Vilken server du spelar på kommer nu bestämmas baserat på vilken region spelaren befinner sig i. Om du spelar med någon från en annan region kommer systemet automatiskt välja den bästa regionen för er att spela på.

Andra tillägg är en meny liknande menyn för emotes införs till granater och healing. Möjlighet att välja karta kommer även tillbaka efter att många har saknat denna funktion. Uppdateringen kommer till live servrar i början av oktober. För kompletta patchnotes klicka här.




Artikelbild: PUBG corp
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..