×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Faze Clan och Elgiganten gaming inbjudna till tredje upplagan av Auzom Premier League

1
Auzom har nu gått ut med inbjudningarna till säsong 3 av Auzom Premier League (APL), bland lagen ser vi svenskt deltagande i form av Faze Clan och Elgiganten gaming med flera.
Den tredje säsongen av APL drar igång nu under hösten där vi ser bland annat vinnarna från säsong två i form av Faze Clan och Elgiganten Gaming som båda har blivit direkt inbjudna till ligan. Både prisspott och exakta datum för ligastart är ännu inte annonserade men kommer komma inom kort.

Det kommer även hållas ett öppet kval för europa och nordamerika. Till det öppna kvalet finns det sju öppna platser att slåss om för europeiska lag samt tio för nordamerikanerna. Kvalen hålls i två omgångar, den öppna delen spelas under den 29:e och 30:e september och lagen som tar sig vidare från dessa kommer till den stängda delen som spelas den 6:e och 7:e oktober. I den stängda delen så tillkommer även ytterligare åtta lag som auzom själva bjuder in. För den som är intresserad av att delta så finns det mer info på auzoms hemsida.

Här är de direkt inbjudna lag från europa:

WorldBestGaming kommer spela den nordamerikanska upplagan av APL.


Här är de direkt inbjudna lagen från nordamerika:



Artikelbild: auzom
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..