×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Nytt vapen, ny karta och mycket mer i nattens PUBG uppdatering

1
PUBGs testserver har uppdaterats med en hel del godsaker.
Nattens uppdatering till PUBGs testserver har gett oss bland annat ett nytt 7.62mm vapen i form av MK47 Mutant och ett lasersikte. MK47 Mutant är ett singelskott eller dubbelskott burst vapen som är tänkt att vara som mest effektiv på ett avstånd på upp till 150 meter. Magasinet rymmer som standard 20 skott och 30 med ett utökat magasin. Skadan per kula är 49 vilket är samma som en AKM. Vapnet finns tillgängligt på alla kartor.



Lasersiktet går att använda på alla vapen som har plats för ett grepp samt alla pistoler som med den här uppdatering får en plats dedikerad för lasersikten. Siktet ger en minskad spridning på skotten när du skjuter från höften. En träningskarta lanseras där du kan öva på i princip allt inom spelet (jag ska äntligen försöka lära mig köra motorcykel). Det tillkommer även en inställning som ger dig nätverksinformation.

Fullständiga patchnotes finns tillgängliga här.


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..