×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Markera med siktet och väderförändringar — här är den senaste PUBG-patchen

0
Markering-verktyget, väder och penetration är lite av det som förändrats i den senaste uppdatering till Playerunknown's Battlegrounds.
I den senaste Playerunknown's Battlegrounds-uppdateringen har det välkända "battle royal"-spelet fått ett flertal nya förändringar. Bland annat har PUBG Corp förbättrat item-stacking och fixat UI:n för "weapon attachments". Optimering och dynamiskt väder på både Erangel och Miramar har fixats samtidigt som PGI-grafiken har blivit borttagen. Nu kan även spelare placera en markering utan att klicka in på kartan, utan behöver bara sikta där denna vill markera.

Nu kommer skott att kunna penetrera armar och händer på spelkarraktärerna. Detta innebär att om en arm eller hand blir träffad kommer skottet att penetrera denna. Till exempel om en spelare har händerna eller armarna över huvudet och en annan spelare skjuter denna kommer kulan att penetrera vilket resulterar i att en full "headshot damage" kommer att appliceras. Penetrationen är dock avstängd för shotguns och fungerar inte på benen.

Samtliga patchnotes finnes här
pubg.com


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..