×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Expert rebrandar — blir Tollenz Lions

1
Den tidigare Team Expert-fyran går nu in i en ny fas. PUBG-laget kommer nu att representera Tollenz Lions, vilket är Experts nya namn.
I slutet av juli offentliggjorde Team Expert att de skulle rebranda organisationen vilket resulterade i att de släppte samtliga spelare under dess fana. Bland de spelare som fick lov att lämna fanns deras PUBG-fyra. Nu har organisationen offentliggjort sitt nya namn och skvadronen har återvänt för att spela under en ny logga.

Laget kommer alltså att representera Tollenz Lions under Global Loot Leagues andra säsongsfinaler, som kommer att ta plats i svenska Stockholm. Fyran påbörjar förberedelserna inför evenemanget genom ett bootcamp från Tollenz högkvarter i Bad Tölz, som är en stad i delstaten Bayern i Tyskland. Bootcampet kommer att streamas live via Facebook och Twitch.


Laget ser fram emot att debutera under den nya loggan
tollenzlions.com


Artikelbild: Tollenz Lions
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..