×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

PUBG Xbox One: Sanhok redo redan i sommar

1
Playerunknown's Battlegrounds-spelare via Xbox One får en ny uppdatering då även Sanhoks releasedatum avslöjas av Bluehole.
PUBG-utvecklaren Bluehole har släppt en ny uppdatering till Xbox One. Enligt patchnotsen krävs ingen downtime för uppdateringen, även om det skall komma några ganska stora förändringar. Den största förändringen vi kommer att se är karaktärsrörelsen i "battle royale"-spelet. Den nya uppdateringen innebär att karaktärerna kommer att se mer realistisk ut.

En ännu bättre nyheter är att PUBG-utvecklaren Bluehole har avslöjat ett utgivningsdatum för Sanhok-kartan på Xbox One. Vid frågan när den nya kartan skulle komma till konsoler, sa en PUBG-talesman: "Vi riktar oss till sen sommaren för Sanhok på Xbox One! Förvänta dig att kartan kommer i augusti eller september.”

Samtliga patchnotes för Xbox
forums.playbattlegrounds.com


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..