×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Europa

100IQGUBJE bannas från GLL-evenemang

-1
Användaren "100IQGUBJE" har fått en två år lång ban från samtliga Global Loot League-evenemang eftersom han brutit mot arrangörernas regler.
Global Loot League, GLL, har offentliggjort att PUBG-spelaren "100IQGUBJE" har brutit mot deras regler vilket lett till att spelaren nu är bannad från samtliga GLL-evenemang under två års tid. Spelaren deltog i den europeiska portionen av "Wingman Series 4 - Sanhok" och hamnade tillsammans med sin lagkamrat på en andraplats under online-eventet.

Det visade sig att "100IQGUBJE" äger ett Steam-konto med en aktiv PUBG-ban, något som strider mot GLL:s regelverk. Under paragrafen "Game Rules" och "Game Accounts" i arrangörernas regelverk står det tydligt att deltagare i GLL-evenemang inte får ha en aktiv Battleye-ban inom två års tid. Eftersom "100IQGUBJE" stred mot denna regel har arrangörerna diskvalificerat spelaren och dess lagkamrat vilket betyder att samtliga lag som hamnade under dem i resultatlistan flyttas upp ett steg.

Läs mer och finn regelverket här
gll.gg


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..