×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Welcome To South Georgo hade inte tränat TPP inför PGI

1
Trots att de hamnade på tredjeplats och blev 100 000 dollar rikare samt varsin brons-panna, sa de att de inte hade tränat något tredjepersonsperspektiv före PUBG Global Invitational 2018.
Under onsdagen såg vi öppningen av PUBG Global Invitational i Berlin, Tyskland. 20 lag som spelade åtta matcher av tredjepersonsperspektiv (TPP) under de två dagarna och många förväntade sig lag från de asiatiska- och östra regionerna att dominera, såsom Gen.G, Crest Gaming, Oh My God med flera.

Medan Gen.G Gold gick som segrare gick andra- och tredjeplatserna till Team Liquid respektive Welcome To South Georgo (WTSG) vilka båda är från Europa. I presskonferensen efter att matcherna avslutades under torsdagen berättade WTSG att de hade haft ytterst lite träning i TPP, i huvudsak på grund av att kunna ge allt i FPP istället. "Nej, vi tränade inte någonting", berättade Alex 'Vard' Gouge. Lagkapten Mathias “Larsen” Larsen följde upp detta genom att säga "vi spelade bara en match - en offentligt match".


Artikelbild: twingalaxies.com
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..