×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

Här är årets fetaste PUBG-artwork

1
Vi på Fragbite gjorde en omröstning om vilket årets grymmaste artwork var och vi kom fram till att äran går till Mattias “MattyJay” Johansson från Falköping.
Mattias “MattyJay” Johansson är en kille som är grym på det han gör; design. Jag själv har haft ett öga på Mattias ett tag för att han gör så ofantligt tuffa grejer, rent magiskt. Designen han gjorde för just Playerunknown's Battlegrounds blev sedan ett officiellt print som bland annat såldes under PUBG Global Invitational 2018. Men om du inte var på PGI kan du även köpa en tröja med printet online.

Bildkälla: Mattias
Bildkälla: Mattias "MattyJay" Johansson

Så här sa Mattias själv om detta projekt; “jag försöker alltid fira viktiga fall i mitt liv och medan ett videospel kan vara en dum sak att ha påverkat ens liv, har PUBG definitivt påverkat mig på ett positivt sätt. Det har varit en stor flykt från en överväldigande arbetsbelastning och har hjälpt mig att ta reda på saker samt minskat stress, så jag bestämde mig för att skapa detta projekt".


Ta en närmare titt via Mattias portfolio
behance.net


Artikelbild: Mattias "MattyJay" Johansson
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..