×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

shrouds Charity Showdown-granat var inte buggad

1
Var Mike "shroud" Grzesieks granat buggad i mötet med Alex "vard" Gouges lag i PGI Charity Showdown? Vi har svaret.
Många av de som såg PGI Charity Showdown häromdagen reagerade nog på samma sak som jag gjorde. Michael "shroud" Grzesiek kämpar i ett 1vs2-läge och hade just lagt av ett löjlig headshot på Alex "vard" Gouge för att skicka honom till knäna på ett tak i militärbasen. Vards lagkamrat DerOlli var i närheten och såg tillfället att återuppliva sin lagkamrat, men shroud hade andra planer.

shroud drog ut en granat, hoppade och släppte den. Det loopade genom luften, studsade en gång och lade sig perfekt mellan de två motståndarna. PGI-produktionen fick det dock att se ut att vara en solklar knock på DerOlli. Hur kunde produktionen få det att se ut som något annat än det var?

Sanningen är att kameran hade en annan vinkel då granaten var mycket längre bort än vad det såg ut som. Granaten tog ner DerOlli till 10 HP. Kommentatorn Lauren “Pansy” Scott skrek rakt ut "hur lever han?" vilket var ett sammanträffande då alla som satt på läktaren och vi här hemma säkert tänkte samma sak.

Många ifrågasatte om shrouds granat helt enkelt var buggad, men det visade sig som sagt vara kamerans vinkel som lurade tittarna. Klippet kan ses här.

Här hamnade egentligen granaten.
Här hamnade egentligen granaten.
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..