×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Europa

PGI:s tredjeplatstagare fortsätter sökandet efter en organisation

1
Europeiska Welcome to South George söker fortfarande efter en organisation att representera. Laget sågs senast säkra en tredjeplats under PUBG Global Invitational.
Under veckan som gått har PUBG Global Invitational 2018 tagit plats i Berlin, Tyskland. Ett av de europeiska lagen, Welcome to South George, säkrade en tredjeplats i båda delarna av turneringen. Det vill säga både i tredjepersonsperspektiv- och förstapersonsperspektiv-turneringen. Vad många inte vet är att laget står utan organisation.

Till och med mitten av juni representerade skvadronen Team Kinguin och har sedan dess sökt efter en ny organisation. Laget består av den danska kaptenen Mathias "Larsen" Winther Larsen, Alex "vard" Gouge, Justin "MiracU" McNally och slutligen Laurynas "Gaxy" Rudys. Lagets coach kommer från Sverige och går under namnet Martin "dohfOs" Lundén.


Intressenter kan kontakta laget
Twitter
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..