×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Ninja, shroud och DrDisRespect bland deltagarna i PUBG Charity Showdown

1
Några av världens största "Battle Royal"-streamers kommer att ta plats i Tyskland nästa vecka. Totalt 80 spelare kommer att kämpa i PUBG Charity Showdown där 8,9 miljoner kronor står på spel.
Har du vägarna förbi Berlin, Tyskland, nästa vecka kommer inte bara PUBG Global Invitational 2018 att gå av stapeln — det kommer även att spelas en extra turnering för välgörenhet. Evenemanget kommer att ta plats under den fjärde PGI-dagen där några av världens bästa lag spelar. 40 av de professionella spelarna kommer att gå samman med 40 kända streamers i fyra squad-matcher på Erangel. Varje lag kommer att innehålla två streamers och två proffsspelare.

Bland de kända underhållarna finnes Guy "DrDisRespect" Beahm, Michael "shroud" Grzesiek och världens största streamer; Tyler "Ninja" Blevins. Lagen kommer att spela om en del av prispotten som uppgår till hela en miljon dollar, motsvarande ungefär 8,9 miljoner svenska kronor, som de kommer att gå direkt till vinnarnas val av välgörenhetsorganisation.

Samtliga deltagande streamers samt prisuppdelning
pubg.com


Artikelbild: twitter.com/Ninja
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..