×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Fem PUBG-tips för att ta spelandet till nästa nivå

0
Det finns en del saker i Playerunknown's Battlegrounds som kanske inte är helt uppenbara. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så är chansen stor att det finns något du missat. Därför kommer här fem tips som kan ta ditt spelande till nästa nivå.

Looting

Det finns ett knep för att få upp vapen före dina motståndare, vilket ofta är avgörande i början av en match. Metoden fungerar på det sättet att du högerklickar på vapnet. Direkt efter drar och droppar ammunitionen med vänsterklick. Det gör att animationen snabbas på vilket leder till att du får upp vapen och skott fortare än motståndarna.

Bandage

Maximera läkningstiden med bandage kan du göra genom att börja med nästa bandage efter det tredje ticket på HP-baren. Då kommer nästa bandage att tajma perfekt så att varken liv eller tid går till spillo. Det är det mest tidseffektiva sättet att använda bandage på och kan minska ilskan hos lagkamraterna som väntar på att du ska få upp livet.

Kvadrater

Kartan är fylld av kvadrater. De stora är 1000 meter och de små på minikartan är 100 meter. De finns där för att du ska kunna mäta avstånd. Vad som inte framgår är att du kan använda kvadraterna för att ställa in avståndet på siktet. Om det till exempel är en fiende vid ett hus som du ser är tre kvadrater bort på minikartan så ställer du in siktet på 300 meter.

Fordon

Vad som tyvärr ofta händer när man ska sätta sig i ett fordon är att man hamnar i passagerarsätet, vilket gör en irriterad. Vad man snabbt kan göra för att åtgärda problemet är att hålla in A på tangentbordet, då sätter du dig automatiskt i förarsätet. Tänk också på att sätta dig bakom föraren ifall du kör duo, då kommer ni att hamna på samma sida igen när ni hoppar ut.

Våg-droppa

Våg-droppa från flygplanet. Det snabbaste sättet att komma ner till marken med fallskärmen är att flyga ner vågigt. Det vill säga att du börjar med att flyga rakt ner samtidigt som du håller in W för att nå maxfart, sen lyfter du bara musen för att plana ut en kort stund sen drar du snabbt ner musen igen så du siktar rakt ner. Det här kan du upprepa upp till tre gånger innan du når marken, tänk bara på att alltid hålla inne W.


Artikelbild: PUBG
Ad
Philips OneBlade

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..