×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

Throwdown Esports och PUBG Corp skapar en ny oceanisk PUBG-serie

1
Throwdown Esports, en av den oceaniska regionens största communities, kommer att vara värd för en helt ny Playerunknown’s Battlegrounds esports-serie i augusti.
Throwdown PUBG OCE Open Series, som drivs i samarbete med PUBG Corp, är den första PUBG-ligan för den oceaniska regionen och kommer att pågå i fem veckor från och med den andra augusti till den andra september. Över 2 000 spelare väntas registrera sig för att delta i ligan i jakten på en del av prispotten som ligger på 15 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 130 000 svenska kronor.

Det kommer att vara två speldagar varje vecka med plats för 2 000 lag som alla tävlar om de 20 finalplatserna. Fyra av de fem veckorna kommer att fungera som kval. Vissa matcher kommer att visas live via Twitch för fans ska kunna “hypa upp” och skaffa sig ett favoritlag innan slutspelet börjar.

Detta är inte Throwdowns första turnering. Företaget höll nyligen i Rocket League OCE Championship som höll på mellan mars och april tidigare det här året. RLOC-turneringen toppade över 178 500 unika tittare varje vecka.

Mer om ligan finns att läsa här
throwdownesports.com


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..