×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Korea

Epic Games går fria — Bluehole drar tillbaka stämningsansökan

1
Skaparna av "Battle Royal"-spelet Playerunknown's Battlegrounds, Bluehole, har valt att dra tillbaka stämningsansökan mot Epic Games. Inget av företagen har valt att kommentera situationen.
Den koreanska divisionen har valt att dra tillbaka dess stämningsansökan mot Fortnite-skaparna. Orsaken till att Bluehole valde att skriva på en stämningsansökan var att Epic Games använde samma program under skapandet av Fortnite som Bluehole använt under skapandet av Playerunknown's Battlegrounds. Enligt Bluehole hade Epic Games tillgång till all data bakom PUBG under hela processen vilket de menar innebär att Fortnites grunddata mycket väl kan vara stulen från Bluehole.

Målet komplicerades i samband med att Tencent Holdings gick in i Bluehole vilket är samma företag som äger delar av Epic Games. Kort därefter gick Bluehole även ut med att PUBG skulle få "Event Pass" vilket många ansåg vara ett bakslag då Fortnite redan använt sig av denna typ av pass under en längre tid. Bluehole fortsätter dock att hålla fast vid en del av sina stämningsansökningar då de i april lämnade in ansökningar mot två mobilspel som de ansåg var för lika PUBG.

Varken Bluehole eller Epic Games ville kommentera situationen
boomerang.com


Artikelbild: techworm.net
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..