×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

I kväll faller avgörandet i Philips OneBlade Cup

1
Ninjas in Pyjamas, Great People Only, Hardshift och Eyeballers. Där har ni några av de 16 lag som i kväll drabbar samman över fem kartor för att utse vinnarna av Philips OneBlade Cup.
En intensiv finalvecka närmar sig sitt slut. I kväll ska det avgöras vilket lag som tar hem titeln i Philips OneBlade Cup, och därmed även förstapriset på 20 000 kronor. Samtliga lag som placerar sig bland de tolv bästa belönas för sina insatser, men redan nu vill vi passa på att gratulera alla de som har tagit sig hela vägen fram till kvällens turneringsfinal.

Turneringsfinal - Philips OneBlade Cup

Självklart ska ni följa den rafflande avslutningen av Philips OneBlade Cup live. Det gör ni genom att klicka er in på den officiella sändningen som startar klockan 19 i kväll. Här nedan ser du den duo som kommer att guida er genom avgörandet.

Kvällens kommentatorer
Sverige Lucas "Tenshi" Collard
Sverige Therese "Szanto" Szanto

Philips OneBlade Cup-finalen sänds live genom Fragbites officiella Twitch-kanal, twitch.tv/fragbite

Häng med till Kappa Bar Stockholm

Som vi kunde berätta förra veckan kommer Fragbite att anordna ett event på, och tillsammans med, Kappa Bar i Stockholm. Med start klockan 17.30 erbjuds ett PUBG-quiz, sedan tittar vi på kvällens turneringsfinal som börjar 19.00. Mer information om evenemanget hittar ni i det officiella Facebook-evenemanget.


Dessa lag är klara för Philips OneBlade Cup-finalen

Från semifinalgrupp AFrån semifinalgrupp B
Hardshift ( ex-Spett Gaming )
VikingzTrike Stunt Crew
bl4cK0Ut_d3Str0y3rsNinjas in Pyjamas
Team Random
Lemondogs
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..