×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

PUBG lägger till “Event Pass” — liknar Fortnites “Battle Pass”

0
Playerunknown’s Battlegrounds lägger till nått helt nytt i spelet: “Event Pass” där spelarna får uppdrag och mål att uppnå.
Tanken med “Event Pass” är att spelarna får uppgifter som de kan klara av i spelet. Inga exempel gavs ut av utgivarna, men PUBG Corp sa att det kommer att finnas "dussintals uppdrag", inklusive dagliga, veckovisa och Sanhok-specifika uppdrag.

Event passet här låter väldigt likt det som finns i Fortnite under namnet “Battle Pass”. Utvecklarna bakom PUBG sa att de leker med många idéer och de funderade på att släppa nytt innehåll via ett betalt DLC-format. Men i slutändan bestämde spelutvecklaren sig för att det var eventpass som de skulle släppa. De belöningar som fås i passet kommer inte att kunna gå att byta och man kommer inte att kunna sälja dem via Steam-marknaden.

Utvecklarna förklarar hur det fungerar
steamcommunity.com


Artikelbild: Bluehole, PUBG
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..