×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

PUBG når över 400 miljoner spelare — spelet finns nu på rea

0
Över 400 miljoner spelare har registrerat sig på Playerunknown's Battlegrounds plattformar. För att fira milstolpen har PUBG Corp valt att rea ut spelet.
Playerunknown's Battlegrounds har gått ut med att de nu ligger på över 400 miljoner registrerade spelare världen över. Flest spelare har registrerat sig via mobilversionen och endast 50 miljoner exemplar av spelet har sålts till PC och Xbox One. Dock är det endast 87 miljoner av dessa spelare som spelar varje dag via någon av de olika plattformarna.

För att fira har PUBG Corp valt att dra ner spelets pris med 33,33 procent till och med den 5 juli. Detta är första gången Playerunknown's Battlegrounds säljs för ett rabatterat pris via Steam. Eftersom Xbox-versionen av spelet fortfarande ligger efter i uppdateringar och buggar lägger nu PUBG Corp stor vikt vid att fortsätta utvecklingen av spelet på den plattformen.

Skaparna är optimistiska för framtiden
steamcommunity.com


Artikelbild: Bluehole, PUBG
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..