×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Dags för åttondelsfinaler i Philips OneBlade Cup

2
Under måndagskvällen går startskottet för slutspelet i Philips OneBlade Cup, detta då åttondelsfinalerna drar igång. Klicka dig in på helgens sändning för att hänga med i det senaste från turneringen.
Med start i kväll drabbar 130 stycken PUBG-squads samman i kampen om den totala prispotten för Philips OneBlade Cup som ligger på 50 000 kronor. Den duo som leder er genom sändningarna är inga mindre än Lucas "Tenshi" Collard och Robin "Voltie" Takac.

Så spelas åttondelsfinalerna

Åttondelsfinalerna spelas över måndag och tisdag, med matchstart klockan 19.00 båda dagarna. Hälften av de åtta grupperna avgörs på måndagen, medan den andra hälften får sitt avgörande under tisdagen.

Efter att de båda speldagarna är över kommer 64 lag ha kvalificerat sig för onsdagens kvartsfinaler.

Sändningen blir en så kallad "bedroom cast", i den kommer Lucas "Tenshi" Collard och Robin "Voltie" Takac att guida tittarna genom de matcher som visas.

Du följer som vanligt allting live på twitch.tv/fragbite

Utförlig information om finalveckans upplägg hittar du här eller på turneringssidan.
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..