×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

USA

Lagen klara för de nordamerikanska PUBG Global Invitational-kvalfinalerna

0
Under gårdagen skrev vi om vilka lag som avancerat till de europeiska kvalfinalerna i PUBG Global Invitational. Men turneringen håller även en nordamerikansk upplaga med kända deltagare som Cloud9 och Team Dignitas.
Hela 80 lag deltog i det öppna PUBG Global Invitational-kvalet på nordamerikansk mark. Lagen delades upp i fyra grupper med 20 lag i varje och bara fem squads från varje grupp garanterades en plats i kvalfinalerna för en chans att representera Nordamerika i den tyska turneringen mellan den 25-29 juli.

De 20 lag som kvalade inkluderade Tempo Storm, Shoot To Kill och Cloud9. Team Envyus och TSM var två av de största lagen som missade att gå vidare till nästa omgång efter att de förlorat mot sina utmanare i respektive grupper. Ett av dessa utmanande lag var Honey Badger Nation, ett squad som nu söker en organisation att representera efter att de avslutade det öppna kvalet på topp i sin grupp.


Artikelbild: Alex Maxwell, Dreamhack
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..