×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Kvalfinal i Philips OneBlade Cup — vecka 8 drar igång

1
Det är dags för den sjunde kvalfinalen i Philips OneBlade Cup. I samband med detta startar veckans kvalomgång som kommer att streamas av Pierre "FraelsarN" Johansson och den skånska duon i ArgaSkånskaMän.
Under kvällen spelas den sjunde kvalfinalen i Philips OneBlade Cup, Fragbites Playerunknown's Battlegrounds-turnering i samarbete med Philips. På plats i OneBlade-studion har vi Robin "Voltie" Takac som leder sändningen via twitch.tv/fragbite. De kommer att bjuda på en underhållande kväll när 14 lag skickas vidare till slutspelstadiet av turneringen.

FrealsarN och ArgaSkånskaMän sänder live

I samband med att förra veckans kvalomgång går i land börjar det åttonde veckokvalet. Med i kvalet har vi tre större profiler som kommer att sända live via sina egna kanaler i ett försök att nå toppen i sina grupper. Kvällens grupp sänds av Pierre "FraelsarN" Johansson via twitch.tv/fraelsarn. Onsdagens kvalomgång sänds live av Tim "MrTimsonFire" Lindqvist och Danny "DanVeteran" Pedersen via deras gemensamma Youtube-kanal youtube.com/argaskanskaman.

Sista kvalen skickar 16 lag vidare

De två sista kvalomgångarna, nio och tio, skickar hela 16 lag vidare till huvudturneringen. Detta innebär att ytterligare två lag får chansen att ta sig vidare från kvalen då vi tidigare endast skickat vidare 14 lag från varje kval. Registreringen för den nionde kvalveckan som startar måndagen den 28 maj har nu öppnat.

Registrera ditt lag till den nionde kvalveckan här!
Grupperna för de sjunde kvalfinalerna finns här
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..