×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

ESL

ESL ingår samarbete med PUBG Corp inför PGI 2018 European Qualifiers

1
PUBG-Corp har ingått i ett samarbetat med ESL som är ett av de världsledande företagen inom esport-evenemang. ESL ska hjälpa till med att genomföra Global Invitational-turneringen.
De bästa Playerunknown's Battlegrounds-lagen från hela Europa kommer att åka till ESL i Storbritannien den 29 juni för att tävla om en plats i PUBG Global Invitational (PGI). Det europeiska kvalet tar plats i slutet av juni och har en prispott på hela 100 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 872 400 svenska kronor, samt tre platser till huvudturneringen. Kvalet kommer att spelas från Haymarket Theatre i Leicester, Storbritannien, mellan den 29 juni och den 1 juli. Under dessa tre dagar kommer lagen att spela 15 matcher mot varandra.

Tre lag kommer som sagt att avancera för att gå upp mot de bästa lagen i världen under PUBG Global Invitational. Turneringen tar plats i Berlin, Tyskland, mellan den 25-29 juli. Alla lagen som kommer att vara med i Berlin kommer att spela om en prispott på 2 miljoner dollar som motsvarar nästan 17 miljoner svenska kronor. Detta är inte det första PUBG-eventet som ESL agerar värd för. Det senaste eventet var Intel Extreme Masters 2018, som ägde rum i polska Katowice i februari.

Vill du läsa mer om PUBG Global Invitational kan du göra det här


Artikelbild: PUBG
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..