×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

PUBG Mobile når 10 miljoner dagliga användare

1
Playerunknown's Battlefield Mobile har meddelat att de nått en imponerande milstolpe på 10 miljoner aktiva användare dagligen från världens alla hörn.
PUBG-Mobile släpptes på App Store och Google Play internationellt den 19 mars och tog sig till topplistan för den mest nedladdade appen i mer än 100 länder på mindre än en vecka. Den mobila versionen av spelet har fått högt omdöme. De har bland annat nominerats till "Best Breakthrough Hit" och "Best Community Building Game" vid Google Play Awards 2018 samt var det enda spelet som nominerades för två olika priser.

En infographic avslöjade att över sex miljarder kilometer har sprungits av spelare i spelet, vilket motsvarar att springa runt jorden 166 000 gånger. Spelarna överlever i genomsnitt 14,2 minuter per match, det genomsnittliga dödsavstånd är 39 meter och den mest populära landningsplatsen är Pochinki.

Antalet dagliga användare inkluderar inte Kina
Twitter
Grafiken över den första mobilsäsongen publicerades via sociala medier
Twitter


Artikelbild: iMore
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..