×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Ny uppdatering lägger till skins för fallskärm och ny låda i PUBG

1
Den senaste uppdateringen för Playerunknown’s Battlegrounds finns tillgänglig på spelets testserver. I denna uppdatering ser vi ett helt nytt föremål samt en ny låda under namnet Aviator.
Höjdpunkten i uppdateringen är den helt nya Bengal Tiger-fallskärmen. Detta skin kan köpas som ett enskilt föremål i spelet för 4,99 dollar, vilket motsvarar ungefär 40 svenska kronor. Skinnet kan endast köpas en gång per konto och förändrar utseendet på din fallskärm när du hoppar från planet. Nytt i spelet är också Aviator-lådan, med massa ny kosmetik. Lådan finns i butiken och kräver en Aviator-nyckel.

Spelet i sin helhet har bara fått ett par ändringar. Du kan nu utrusta både Lightweight Grip och Half Grip till Vector samt att det var några mindre justeringar. Till exempel att det första skottet från en M16A4 kommer att ha mindre recoil, hagelgevärets spridning har minskat, och chokes samt duckbills är nu mindre effektiva för att minska spridningen. PUBG Corp säger att de håller ögonen på all feedback de får.

Här kan du läsa mer om uppdateringen
Steam


Artikelbild: PUBG
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..