×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Byte av skins i PUBG borttaget

1
Byten av PUBG-skins mellan vänner har tagits bort i Playerunknown’s Battlegrounds. Utvecklaren vill med detta bekämpa försäljning av skins från tredje part samt gambling.
Funktionen att kunna skicka skins via Steam ska användas för att vänner ska skicka dessa
mellan varandra. Men som i CS:GO har en lukrativ marknad dykt upp för PUBG på senaste tiden vilket inte utvecklarna är okej med.

“Vi har på senare tid sett spelare använda sig av den personliga bytes funktionen för att sälja föremål via tredje part. Detta är praktiskt taget att utnyttja systemet. För att undvika detta har vi temporärt valt att stänga av funktionen medan vi hittar en bättre lösning. När vi hittat ett sätt att undvika utnyttjandet kommer vi att återställa funktionen”, förklarar utvecklarna i ett uttalande.

PUBG Corp har uppenbarligen fått nog med att dessa webbplatser får in pengar på deras spel. Enligt pubgshowcase.com är “shark bite” för kar98 sniper rifle det mest värdefulla skinnet på marknaden i dagsläget. Skinnet har ett värde på 148,90 dollar, motsvarande ungefär 1 300 svenska kronor. Det värdet är dock långt ifrån toppen av vad någon har betalt för ett skin i CS:GO, 61 000 dollar betalades för en Souvenir AWP Dragon Lore med ett Tyler "Skadoodle" Latham-klistermärke i januari.

Här kan du läsa mer om detta
playbattlegrounds.com


Artikelbild: playbattlegrounds.com
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..