×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sponsrat inlägg

Skicka in ditt bästa PUBG-trick shot och tävla om en Philips OneBlade

1
Nå ut till våra 58 000 följare genom en tävling med Philips. Vinnaren plockar hem deras elektriska rakhyvel OneBlade (värde 599 kronor) och får sitt bidrag publicerat på vår Facebook, Instagram och Twitter.
Philips OneBlade Cup i PUBG pågår för fullt och de över 1 000 spelarna som deltagit har levererat magiska matcher. Tittarna har fått se allt från roliga trick shots med motorcykeln till sjuka head shots. Dessa skills vill vi såklart uppmärksamma och credda. Därför anordnar vi nu en tävling där du ska skicka in en video med ditt sjukaste head shot, trick shot eller bakhåll till tavling@fragbite.se (du måste inte ha varit med i turneringen för att tävla).

Om du vill satsa på en streamingkarriär eller vill ha fler följare på sociala medier är den här tävlingen perfekt. Det är nämligen så att, förutom det grymma priset att ettan, tvåan och trean får en Philips OneBlade (värde 599 kronor) så får ettan ett extrapris. Den får nämligen sitt bidrag publicerat på våra sociala medier och når ut till 58 000 personer. Se därför till att spela in nästa gång du pangar ett riktigt bra head shot eller när du ligger i världens bästa bakhåll.

Skicka in ditt bidrag senast den 16 maj för att delta. Vinnarna presenteras sedan den 18 maj på våra sociala medier.

Glöm inte heller att registrera dig på de återstående kvalen i Philips OneBlade Cup. Det gör nu nedan.

Spelschema


Kvalvecka #7
Speldagar: 14, 15, 16, 21 Maj
Platser till finalerna: 14
Anmälan och information: här

Kvalvecka #8
Speldagar: 21, 22, 23, 28 Maj
Platser till finalerna: 14
Anmälan och information: här

Kvalvecka #9
Speldagar: 28, 29, 30 Maj, 4 Juni
Platser till finalerna: 16
Anmälan och information: här

Kvalvecka #10
Speldagar: 4, 5, 7, 11 Juni
Platser till finalerna: 16
Anmälan och information: här

Finalerna
Speldagar: 25, 26, 27, 28, 29 Juni

*Alla speldagar och tider är preliminära och kan komma att ändras, detta för att koordinera med andra ligor så bra som möjligt. Skulle förändringar ske meddelar vi personligen de lag som anmält sig till berört kval. Utvalda delar av turneringen kommer att sändas live på våran twitch-kanal, twitch.tv/fragbite

*Vinnaren ska betala alla försäkringar, skatter, avgifter och utgifter oavsett om detta sagts särskilt i beskrivningen av priset eller inte.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..