×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Lillithy gästar OneBlade-studion under kvällens sändning — anmäl ditt lag till nästa kval

2
Det är onsdag och dags för kvalfinal i Philips OneBlade Cup här på Fragbite. I studion väntar Lucas "Tenshi" Collard och streamern Minna "Lillithy" Lillberg som kommer att bjuda på en underhållande kväll.
Under kvällen är det åter dags för kvalfinal i Philips OneBlade Cup, vår Playerunknown's Battlegrounds-turnering i samarbete med Philips. I studion har vi i vanlig ordning vår kära kommentator Lucas "Tenshi" Collard och denna vecka får han sällskap av streamern Minna "Lillithy" Lillberg i studion.

Lillberg är en svensk streamer som vanligtvis sänder live via Twitch när hon, tillsammans med vänner, spelar PUBG. Hon har för närvarande över 40 000 följare på sin kanal och är en del av esportorganisationen Imperial. Hennes personliga kanal hittar ni via twitch.tv/lillithy men under kvällen finner ni henne i vår studio på twitch.tv/fragbite. Sändningen startar klockan 19:00, så poppa popcornen och var redo för en underhållande kväll.

Anmäl ditt lag till nästa kvalomgång

Nästa kvalomgången börjar redan på fredag då vi äntrar det femte kvalet. Passa på att registrera ditt lag till kvalet för en chans att ta dig vidare till turneringsfinalerna i juni. Detta kan göras via länken nedan.
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..