×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

Digital Chaos släpper Awien

1
John "Awien" Waltersson är inte längre en del av Digital Chaos PUBG-lag, detta gick organisationen ut med förra veckan. Anledning till att han blir utbytt är än så länge inte känd.
Svenska John "Awien" Waltersson spenderade omkring fem månader i Digital Chaos och hjälpte laget att ta sig enda till en femteplats under IEM Oakland 2017, vilket gav laget en vinst på 15 000 dollar, motsvarande cirka 127 000 svenska kronor. Waltersson spelade också med laget i olika veckoturneringar, men de lyckades aldrig nå en placering i dessa. Till Fragbite säger Waltersson att framtiden ser bra ut och han är inte alls orolig och att han just nu väntar på ett vettigt erbjudande.

Med att Waltersson lämnar så ersätts han av den före detta lagkaptenen för Exalt Gaming, norska Erik "SIMSYOFDOOM" Gravrok. Efter att Gravrok och hans lagkamrater lämnade Penta spelade de temporärt under namnet Diamond dogs innan lagkaptenen lämnade för Digital Choas där han nu testspelar.


Organisationen tackade Waltersson
Twitter


Artikelbild: ESL
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..