×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Ryssland

Natus Vincere kontrakterar PUBG-lag

1
Den ukrainska organisation Natus Vincere har bestämt sig för att bli en del av layerUnknown's Battlegrounds-communityn genom att kontraktera tidigare Grubie.
Flera organisationer har valt att joina PUBG-communityn och nu sluter Natus Vincere upp genom att skriva kontrakt med tidigare Grubie. Laget består av Vadim "POKAMOLODOY" Ulshin, Ivan "ubah" Kapustin, Dmitrii "Shade1" Roshchin och Svyatoslav "Drainys" Komissarov. Laget manager är ryska Valeriia “Lera_X” Khegai.

Ulshin, Kapustin och Roshcin blev kända via International PUBG Arena. Trion tog även en andraplats under PGL PUBG Invitational och har blivit inbjudna till Global Loot Leagues första säsongs-finaler, som kommer att spelas mellan den 20-22 april från Bukarest, Rumänien. Prispotten för turneringen kommer att bestå av 50 000 dollar, motsvarande ungefär 417 500 svenska kronor. Den fjärde spelaren, Komissarov, blev en del av laget precis innan de skrev på för Na'vi. Innan han gick med i truppen spelade han för Avangar, som presterade minst sagt bra under Intel Extreme Masters Katowice 2018 då de tog hem hela kalaset.


Nyheterna offentliggjordes via organisationens webbsida
navi.gg


Artikelbild: ESL
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..