×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Premiärsändning för Philips OneBlade Cup i kväll — anmälningen fortfarande öppen

7
Under tisdagskvällen har det blivit dags för den första sändningen av Philips OneBlade Cup, och än har du och ditt lag chansen att delta. Registreringen stänger klockan 17.00.
Det börjar att dra ihop sig till den första sändningen av Philips OneBlade Cup, vår öppna PUBG-turnering som anordnas tillsammans med Philips OneBlade.

Med start klockan 19.00 kommer Robin "Voltie" Takac och radarpartnern Lucas "Tenshi" Collard att lotsa tittarna genom den första veckans kvalturnering.

Anmäl ditt lag nu

Har du en egen skvadron som är sugna på att testa vad ni går för i Philips OneBlade Cup? Ja då har ni fram till klockan 17.00 i afton på er att anmäla er till den första veckans kvalturnering.

Kan du inte delta i veckans turnering? Ingen fara, det kommer en ny chans redan nästa vecka. Till dess kan du bege dig till Fragbites officiella Twitch-kanal för att följa kvällens händelser.
Följ turneringen live via twitch.tv/fragbite
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..