×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Danmark

Ghost Gaming förnyar sitt PUBG-lag

1
Ghost Gaming startade sin era med att komma på tredjeplats under IEM Oakland 2017. Men det gick inte lika bra på IEM Katowice 2018, där de landade på en sjundeplats, vilket lett till spelarförändringar.
Här om dagen avslöjade Ghost Gaming att den danska duon Mathias "Turtle" Nielsen och Sebastian "BALLOC" Berendt skulle ansluta sig till laget. Nielsen är tidigare känd under namnet "EnergeticTurtle" och sin tid i lag som Method och Team Denmark.

Organisationen släppte i slutet av februari Gavin "DefineLegit" Lawrence, efter vad de kallat oprofessionellt beteende samt att han äventyrat sina lagkamraters välbefinnande under Intel Extreme Masters i Katowice, Polen. Eftersom Lawrence var utesluten från laget efter turneringen i Katowice var de tvungna att spela med sin coach, Trey “Afflux” Bourne, under Starladder i-League PUBG Invitational. Även Austin “Austin” Khamsisavatdy tvingades lämna Ghost Gamings startlina.

Ghost Gaming
Magno "Pr0phie" Ramos
Kevin "Miccoy" Linn
Danmark Mathias “Turtle” Nielsen
Danmark Sebastian “BALLOC” Berendt

Organisationen offentliggjorde nyheterna via sociala medier
Twitter


Artikelbild: Ghost Gaming
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..